Kemer HavalimanıTransfer

Kemer HavalimanıTransfer

Kemer HavalimanıTransfer

Kemer’in Mucizevi Güzellikleri

Kemer ülkemizin dünya çapında ün yapmış ilçelerinden biridir. Antalya’nın bir ilçesi olan Kemer muhteşem doğal güzelliği ile yerli ve yabancı turistlerin en çok tatil için tercih ettikleri yerlerden biridir. Kemer denildiğinde doğal güzelliklerin yanı sıra lüks konaklama yerleri, sabahlara kadar eğlencenin son bulmadığı gece kulüpleri, çok sayıda restoranları ile her anlamda tatili doyasıya yaşayacağınız bir tatil beldesidir.

Kemer'in mucizevi güzellikleri abartılı bir söylem değil, gerçekten de Kemer ve Antalya’nın tüm kıyıları birer Akdeniz cennetidir. Yeşil çam ormanları ve mavinin her tonunda plajları ve koyları burayı muhteşem yapan özelliklerin başında gelir. Bu yüzden bu rota harika bir tatil hedefleyenler için eşi benzeri olmayan bir alternatiftir. Kemer; yaz aylarında çok hareketli bir tatil beldesidir ve şehir merkezlerinde çok sayıda akdeniz ve uluslararası restoronlar sizlere hizmet hizmet vermeyi beklemektedir. Gün boyunca Kemer şehir merkezinde kafelerde çay ve soğuk limonatalar içebilir ya da sahilderde vakit geçirebilirsiniz. Akşam ise yat limanı civarında bulunan çok sayıda restoran sizlere harika bir manzara eşliğinde romantik akşam yemekleri sunuyor. Gece ise dünyaca ünlü Kemer gece kluplerinde eğlencenin doruğuna ulaşacaksınız.

Kemer'e gelince bu kıyı şeridinin eşsiz manzarasına yukarıdan bakmak çok güzel olacaktır. Bunun için şehir merkezinden Tahtalı dağının zirvesine çıkaran teleferiğe binip bu muhteşem yeşil ve mavinin kucaklaşmasını izleyebilirsiniz.

 Ayrıca Kemer'e çok yakın mesafede bulunan Adrasan, Göynük, Beldibi ve Yanartaş vaktiniz olursa günübirlik gezebilirsiniz. 

Kemer'e gelince bu kıyı şeridinin eşsiz manzarasına yukarıdan bakmak çok güzel olacaktır. Bunun için şehir merkezinden Tahtalı dağının zirvesine çıkaran teleferiğe binip bu muhteşem yeşil ve mavinin kucaklaşmasını izleyebilirsiniz.

 Kemer, Akdeniz Bölgesi'nin tatil ve turizm başkenti olarak kabul edilen Antalya'nın en ünlü tatil beldelerinden sadece biridir. Tarihi mekanları, harika plajları, incecik kumlu koyları, mavi bayraklı tertemiz denizi, doğal güzellikleriyle tatil dönemlerinde binlerce kişi tarafından ziyaret edilmektedir.

Kemer'in doğal güzellikleri ve antik kentleri ilk olarak keşfedilmesi gereken yerleridir. Idyros Antik Kenti, Selçuklu Av Köşkü, Phaselis Antik Kenti, Beldibi Mağarası Kemer'in en çok dikkat çeken tarihi noktaları arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Kemer ve yakın çevresinde bunların dışında çok daha fazla keşfedilecek tarhi nokta yer almaktadır. Bu tarihi noktaların yanında doğal güzellikleri ile de öne çıkan Kemer'in en çok turist çeken yerlerinden birkaç tanesi ise şu şekildedir; Çıralı Yanartaş, Göynük Kanyonu, Molla Deliği Mağarası, Beydağları Milli Parkı, Üçoluk Yaylası, Beldibi Kaya Sığınakları, Sırtlanini Mağarası, Tahtalı Dağı, Phaselis Koyu, Phaselis Plajı...

Kemer ayrıca günlük tekne turları ve safari turları ile de ünlüdür. Özellikle de çevreyi daha iyi keşfetmek isteyenler sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar devam eden safari turlarına yoğun ilgi göstermektedir. Safari turları güzergahları üzerinde olan tüm tarihi noktalara ve doğal güzelliklere jiplerle ulaşım imkanı sunarak meraklılarının rahat rahat bu noktaları keşfetmesini sağlamaktadır. Günübirlik tekne turları da aynı şekilde Kemer ve çevresindeki harika koyları keşfetme imkanı ve masmavi denizin tadına varma olanağı sağlamaktadır. Ayrıca Kemer'in oldukça renkli sualtı dünyası da mutlaka keşfedilmesi gereken diğer bir noktasıdır. Özellikle ünlü Paris uçak batığı yıl boyunca binlerce meraklı dalgıcın ziyaret ettiği bir batıktır.Ayrıca Kemer'e çok yakın mesafede bulunan Adrasan, Göynük, Beldibi ve Yanartaş vaktiniz olursa günübirlik gezebilirsiniz.